ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ

Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών Ανακοίνωση 2/2019

Γράφτηκε από deskatinews

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», πραγματοποιεί στα Γρεβενά δράση ενημέρωσης για νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 11:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γρεβενών (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μικροπιστώσεις: Ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τους οργανισμούς: Τhe People’s Trust, AFI (Action Finance Intitiative) και Microstars/ΚΕΠΑ οι οποίοι θα παρουσιάσουν ευκαιρίες μικροπιστώσεων για νέους αγρότες.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους ωφελούμενους του προγράμματος και στο ευρύ κοινό, νέους αγρότες και επιχειρηματίες από 18 ως 40 ετών.

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.
Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.
Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.