ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ

Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών: Ενημερωτική συνάντηση στον Άγιο Γεώργιο

Γράφτηκε από deskatinews

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.30 στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα ενημερωτική συνάντηση με τους αγρότες της περιοχής.

Η πορεία και η εξέλιξη των αρωματικών φυτών, η μεταποίηση και τα προϊόντα προστιθέμενης αξίας , η δημιουργία ομάδας παραγωγών ,η συμμετοχή σε επενδυτικά προγράμματα και φυσικά η συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για παράγωγη καθαρού πολλαπλασιαστικού υλικού θα είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.
Επιπλέον θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το αποκλεισμό του δημοτικού διαμερίσματος από τις περιοχές με φυσικούς περιορισμούς καθώς και οι λεπτομέρειες στα προγράμματα της βιολογικής γεωργίας και της ανάπτυξης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων(μετρό 6.3).
Ομιλητές θα είναι ο γεωπόνος του ΑΣ Γρεβενών Φωλίνας Αθανάσιος και ο γεωπόνος Βασίλης Καραπάς ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Γεύσης βουνού»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ψησταριά «Ο ΑΛΕΚΟΣ»
Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον πρόεδρο του Αγίου Γεωργίου Φώτη Πέγιο

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.