Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής Agroweek που προβλήθηκε στις 30/3/2019 o βιοπαραγωγός Θ. Κούτουλας εξηγεί τον τρόπο παραγωγής του τσαγιού και αριθμεί τις αντιξοότητες που συνάντησαν πρωτού καταφέρουν να κερδίσουν τις αγορές του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.
Ο Θανάσης αναφέρθηκε στη σκληρότητα της χειρωνακτικής εργασίας προκειμένου το προϊόν τους να είναι 100% βιολογικό και εναρμονισμένο με τη φύση, απ’ όπου και παράγεται.
Το τσάι Teathys φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή της ΕΡΤ η οποία αφιέρωσε δύο μέρη για τις εκπομπές της πραγματοποιώντας γυρίσματα στη Δεσκάτη. Και στις δύο εκπομπές καταδεικνύεται η αγάπη για τον τόπο η οποία είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το τελικό προϊόν. Το εντυπωσιακό για την εταιρεία Teathys η οποία συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυναμικά είναι το υψόμετρο 1500 μέτρα στο οποίο καλλιεργείται το τσάι, αποδίδοντάς του επάξια τον τίτλο «τσάι του βουνού».