ΔΕΣΚΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Agroweek β’ μέρος: τσάι teathys

Γράφτηκε από deskatinews

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής Agroweek που προβλήθηκε στις 30/3/2019 o βιοπαραγωγός Θ. Κούτουλας εξηγεί τον τρόπο παραγωγής του τσαγιού και αριθμεί τις αντιξοότητες που συνάντησαν πρωτού καταφέρουν να κερδίσουν τις αγορές του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.

Ο Θανάσης αναφέρθηκε στη σκληρότητα της χειρωνακτικής εργασίας προκειμένου το προϊόν τους να είναι 100% βιολογικό και εναρμονισμένο με τη φύση, απ’ όπου και παράγεται.

Το τσάι Teathys φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή της ΕΡΤ η οποία αφιέρωσε δύο μέρη για τις εκπομπές της πραγματοποιώντας γυρίσματα στη Δεσκάτη. Και στις δύο εκπομπές καταδεικνύεται η αγάπη για τον τόπο η οποία είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το τελικό προϊόν. Το εντυπωσιακό για την εταιρεία Teathys η οποία συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυναμικά είναι το υψόμετρο 1500 μέτρα στο οποίο καλλιεργείται το τσάι, αποδίδοντάς του επάξια τον τίτλο «τσάι του βουνού».

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.