ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Χρ. Τσιάρα

Γράφτηκε από deskatinews

Κωνσταντίνος Χρ. Τσιάρας

Υποψήφιος Πρόεδρος Τ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΠΡΙΟΝΙΩΝ

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.   ( Τ.Ε.Ι  ΛΑΡΙΣΑΣ )

Αγρότης – Ιδιωτικός υπάλληλος

 Ο Κωνσταντίνος  Χρ. Τσιάρας είναι 28 ετών. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στα Πριόνια Γρεβενών. Η καταγωγή του είναι από τα Πριόνια Γρεβενών και από την Παναγία Καλαμπάκας.

 Είναι γιος του γεωργού  Χρήστου Τσιάρα και της  Βασιλικής  Ζαμπούρα.  Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Λάρισας  του τμήματος Πολιτικών  Έργων Υποδομής. Είναι επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου  Πριονίων  ‘’Καλπούς‘’ με ενεργή προσφορά και δράση  κοινά.  Σήμερα εργάζεται στην  ιδιωτική επιχείρηση ‘’Ζωοθρεπτική  Γρεβενών  –  Εμπόριο ζωοτροφώ ΗΛΙΑΣ  ΧΡ. ΤΣΙΑΡΑΣ ’’ .

Θα  συνεργασθεί  με την  Νέα  Δημοτική Αρχή  για την επίλυση  των απλών και καθημερινών ζητημάτων αλλά και για την  ανάδειξη της  Καλλιθέας και των Πριονίων. Κατά την γνώμη του η τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμός άμεσης δημοκρατίας μας φέρνει πιο κοντά στους  συμπολίτες και στα προβλήματα και μας δίνει την δυνατότητα να τα λύσουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Στις εκλογές του Μαΐου  θα συμμετέχει στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο Τ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΙΟΝΙΩΝ.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.