ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Λάμπρου Ν. Αποστολίδη

Γράφτηκε από deskatinews

Λάμπρος Νικ. Αποστολίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας ΑΓΑΠΗΣ – ΚΑΛΟΧΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΟΥ 
Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου -Εκπαιδευτής πληθυσμού ( Ε.Κ.Α.Β ) 

Ονομάζομαι Λάμπρος Αποστολίδης, είμαι 31 ετών και γεννήθηκα στα Γρεβενά. Η καταγωγή μου είναι από το Καλόχι και Μεσόλακκο Γρεβενών και είμαι γιός του Αποστολίδη Νικόλαου και της Νίκου Ευαγγελίας . Είμαι παντρεμένος με την Χαντάβα Χριστίνα, από το Κοσμάτι Γρεβενών. 
Η καταγωγή μου από τα χωριά της τοπικής κοινότητας δεν μπορούσε παρά να μου εμφυσήσει την αγάπη για αυτόν τον τόπο καταγωγής μου και την διάθεση να προσφέρω σε αυτόν με εντιμότητα , αποφασιστικότητα και θέληση.
Στόχος μου είναι η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων μέσα από την συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς, έτσι ώστε η καθημερινότητα όλων να γίνει καλύτερη. 
Στις εκλογές του Μαΐου όπου κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος , σας ζήτω ακριβώς αυτό. Όλοι μαζί να συστρατευτούμε για τα χωριά μας, για τον τόπο μας, και τους ανθρώπους που παλεύουν να βελτιώσουν την δική τους ζωή αλλά και των παιδιών τους.


                   Σας ευχαριστώ πολύ 
       Ανεξάρτητος Υποψήφιος Πρόεδρος 
Τ.Κ ΑΓΑΠΗΣ – ΚΑΛΟΧΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΟΥ  
         ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ν. ΛΑΜΠΡΟΣ

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.