ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ Ι. ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

Γράφτηκε από deskatinews

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη χαρά , αποδέχτηκα την πρόταση του
αυριανού Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και είμαι πλέον
υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας.
Αγαπητοί φίλοι η ζωή στο νομό Γρεβενών αποτελεί για μένα βίωμα. Είναι γνωστή η καθημερινότητα , είναι γνωστά τα προβλήματα είναι γνωστές οι ιδιαιτερότητες. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη και η δυνατότητα εκλογής στο αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών αποτελεί πρόκληση στο όραμα για παραγωγική, τουριστική και αναπτυξιακή απογείωση του νομού μας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Κυρίες και κύριοι ο νομός μας είναι φτωχός, με μεγάλα ποσοστά ανεργίας, με ελάχιστες επενδύσεις , με τους νέους μας να έχουν μοναδική λύση το εξωτερικό.
Πρέπει τα παραπάνω να σταματήσουν , πρέπει να δώσουμε λύσεις , πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες. Θα εργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση. Με οργάνωση και μεθοδικότητα , με συμμετοχή και συνεργασία , αρετές που
χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Κασαπίδη και ολόκληρο το συνδιασμό , είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρουμε.
Θέλω να είμαστε η ελπίδα των παιδιών μας, το καμάρι των γονιών μας και
ασφαλώς όχι η ντροπή των προγόνων μας.

Ο Λάμπρος Χατζηζήσης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 8 Απριλίου 1973. Είναι
πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1999) του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (2002) του ίδιου πανεπιστημίου στην Επιστήμη της Ζωικής Παραγωγής.
Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών παρουσίασε επαγγελματική δραστηριότητα (έναρξη 1993) στο χώρο της παραγωγής και της εμπορίας τυροκομικών προϊόντων ως μέλος της οικογενειακής επιχείρησης << Αφοί Χατζηζήση ο.ε.>> με έδρα τη Δεσκάτη Γρεβενών.
Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών συνέχισε την δραστηριότητα στο χώρο της τυροκομίας και παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος στη βιομηχανία ζωοτροφών και σε άλλες επιχειρήσεις του χώρου της αγροδιατροφής.
Παράλληλα ίδρυσε γραφείο σύνταξης μελετών και αγροτικών προγραμμάτων , με έδρα την Δεσκάτη Γρεβενών.
Με αντικείμενο την Επιστήμη της Ζωικής Παραγωγής έγινε Καθηγητής Εφαρμογών στο πρώην ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (2012).
Σήμερα (2019) είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη βαθμίδα του Λέκτορα. Διδάσκει τα μαθήματα της τεχνολογίας γάλακτος, της προβατοτροφίας, της βοοτροφίας , της πτηνοτροφίας και της υγιεινής των τροφίμων ζωικής προέλευσης.
Ερευνητικά και σε συνεργασία με Περιφέρειες, Δήμους και άλλους φορείς ανά την Ελλάδα ασχολείται με την μελέτη της διάρθρωσης των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και το σχεδιασμό στρατηγικών δράσεων για την βελτίωσή τους.

Οι κοινωνικές ευαισθησίες και το αίσθημα ευθύνης για τα κοινά είναι οι λόγοι για τους οποίους , πάντα με διάθεση προσφοράς , συμμετέχει στις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής και εκπροσώπησης σε θεσμούς κυρίως της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος του νομού Γρεβενών στο διάστημα
2007 ως 2010.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών στο
διάστημα 2009 ως 2010.

Ήταν υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών στις εκλογές του 2015
με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ως Καθηγητής του Αγροδιατροφικού χώρου και της Ζωικής Παραγωγής συμμετέχει στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας όπου και συνεργάστηκε επί μακρόν με τον αυριανό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη.
Σήμερα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας στο νομό Γρεβενών με τον Συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.