ΔΕΣΚΑΤΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Καραστέργιος παρασίαση προσωπικων δεδομένων στα αποτελέσματα του Παν. Θεσσαλίας στο Δήμο

Γράφτηκε από deskatinews

Θυσία στο βωμό των εντυπώσεων τα ευαίσθητα προσωπικα δεδομένα όσων συμμετείχαν στην έρευνα της πνευμονολογικης κλινικής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ .
Χωρις να ληφθούν υπόψη τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζονται σύμφωνα με το νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής ένωσης GDPR, οι «υπεύθυνοι» του Δήμου ΔΕΣΚΑΤΗΣ προχώρησαν σε μια ανεύθυνη προφορική ενημέρωση των εξεταζόμενων αντί να φροντίσουν να τους αποσταλεί κλειστός φάκελος με τα αποτελέσματα .
Με αγανακτηση αποδοκιμάζουμε απερίφραστα την παραπάνω πρακτική .Επισης ζητούμε υπεύθυνη ενημέρωση για τα αποτελέσματα της έρευνας στο δημοτικό συμβούλιο . Το σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε πριν λιγες μερες ,δεν καλύπτει τις ανησυχίες μας για το ποσοστό της προσβολής από τον COVID-19 του πληθυσμού του Δήμου ΔΕΣΚΑΤΗΣ και δεν αναφερεται στα αιτία του μεγέθους της .
Τα συμπεράσματα αυτά θα αποβούν χρήσιμα για την λήψη μέτρων προστασιας της δημόσιας υγείας .
Τέλος για άλλη μια φορά ζητούμε να προχωρήσει ο Δήμος στην προμήθεια συσκευών καθαρισμού αέρα για τις σχολικές τάξεις και τις υπηρεσίες καθώς και την επαναλαμβανόμενη διενεργεια rapid test ώστε να προληφθεί νέο κύμα εξάπλωσης του ιού.
« Το προλαμβανειν κάλλιον του θεραπευειν»……

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.