ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Τ. Αντιπεριφερειαρχη για τη συντήρηση του οδικού δικτυου

Γράφτηκε από deskatinews

Οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιάτσιου σε κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας έχουν σκοπό τον εντοπισμό ελλείψεων και τον αντίστοιχο προγραμματισμό δράσεων και έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.
Οι δρόμοι, και ειδικά αυτοί που αφορούν επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, αποτελούν δείγμα ανάπτυξης γιατί η καθημερινότητα των γεωργών και των κτηνοτρόφων ανακουφίζεται αισθητά.
Η σύνδεση της Τοπικής Κοινότητας Νησίου του Δήμου Γρεβενών με την Τοπική Κοινότητα Καρπερού του Δήμου Χασίων είναι εφικτή, καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης της οδού που ενώνει τους δύο Δήμους.
Η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς είναι πάντοτε απαραίτητη για κάθε θετικό αποτέλεσμα και για τον λόγο αυτό θα είμαστε σε σταθερή επικοινωνία τόσο ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και ως Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.