ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δωρεά 3000 μασκών στην Αστυνομία στην Ιερά Μητρόπολη και το νοσοκομείο των Γρεβενών από τον Αθανάσιο Σταυρόπουλο

Γράφτηκε από deskatinews

Μέσα σε αυτή την επαινετική διάθεση και τον διαγκωνισμό της προβολής και της πλημμυρίδας των φωτογραφιών για προσφορά των αναγκών προστασίας από τον covid 19 και σε συνάρτηση με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και δυσκολίες ηθελημένα ή αθέλητα υπάρχουν και οι ανώνυμοι, χωρίς τύμπανα και αναμεταδότες.

Θα αναφερθούμε λοιπόν σε ένα από τα πρόσωπα που έκανε τον αγώνα του αθόρυβα και σεμνά χωρίς να δημιουργεί πολιτικές ίντρικες και αφορισμούς. Σε ένα πρόσωπο που τιμά τον τόπο του βοηθώντας τον πάντα και κυρίως σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους.

Αναφερόμαστε στον υποψήφιο βουλευτή Θανάση Σταυρόπουλο ο οποίος και διέθεσε από το υστέρημα του χρήματα για την παροχή 3000 μασκών προστασίας στο Νοσοκομείο Γρεβενών, στην Αστυνομία και στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι να επικροτούμε τέτοιες ενέργειες από άτομα που συνεχίζουν να βοηθούν τον τόπο πέρα από τα εκλογικά αποτελέσματα. Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο υποψήφιος βουλευτής συνείσφερε στον τόπο, καθώς βρίσκεται πάντα και αθόρυβα κοντά στο πλευρό συλλόγων και αθλητικών δράσεων.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.