ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ

Επ’ αόριστον απεργία και του Διαγνωστικού κέντρου ΥΓΕΙΑ EUROMEDICA ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Γράφτηκε από deskatinews

Ο κλάδος των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και εργαστηρίων δεν φαίνεται να κάνει πίσω. Δείχνει έτσι με σκληρό τρόπο τη στάση του απέναντι στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, την ώρα που ετοιμάζεται για νέα αποχή, διαρκείας οπου συμμετέχει και το Διαγνωστικό κέντρο ΥΓΕΙΑ EUROMEDICA ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

Η Συντονιστική Επιτροπή των ιδιωτικών μονάδων έστειλε επιστολή στους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη. Την επιτροπή έχουν συγκροτήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων και η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Ιατρικών Εταιριών και Πολυϊατρείων.

Στην επιστολή αναφέρεται πως τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, εξυπηρετούν πάνω από το 95% των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ. Έτσι, κάθε μήνα που περνάει συσσωρεύουν ζημίες οι οποίες προστίθενται στα ήδη μεγάλα χρέη που έχουν συσσωρευτεί. 


Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.