ΔΕΣΚΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επισκέψεις της Λ. Χατζηζηση Κογιου 27/6

Γράφτηκε από deskatinews

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δήμου Δεσκάτης κ. Καραστέργιο Δημήτριο
Το πρωϊ της Πέμπτης 27ης Ιουνίου η κ. Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δήμου Δεσκάτης κ. Καραστέργιο στο γραφείο του στο δημαρχείο Δεσκάτης. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα του Δήμου αλλά και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος ώστε να βγει από την οικονομική απομόνωση και όσα αυτή επιφέρει στους κατοίκους του νότιου τμήματος του νομού Γρεβενών.
Μετά από τη συνάντηση με το Δήμαρχο η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε τα γραφεία υπηρεσιών του Δήμου όπου συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες της Δεσκάτης.

Η υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή στη Λαϊκή Αγορά και σε εμπορικά καταστήματα της Δεσκάτης.
Το πρωϊ της Πέμπτης 27ης Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής κ Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά της Δεσκάτης.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συμφώνησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και η αγορά γενικότερα δηλώνοντας ότι απαιτούνται κίνητρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού, εμπορικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.