ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φαίδων Κακαγιάννης: Από τη Δεσκάτη στον πολιτικό στίβο της Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από deskatinews

Μια φρέσκια παρουσία στην πολιτική ζωή της Θεσσαλονίκης έρχεται να συνταχθεί με την δημοτική παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“. Ο λόγος, για τον εικοσιεξάχρονο, Φαίδωνα Κακαγιάννη, απόφοιτο της Σχολής Εμπορίας και Διαφήμισης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών, των ιατρικών υπηρεσιών, αλλά είναι ευρύτερα γνωστός ιδιαίτερα στον νεανικό κόσμο της πόλης ως μοντέλο για μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες εμπορικές μάρκες ρούχων διεθνώς.

Ο Φαίδων εκφράζει ένα μεγάλο μέρος των νέων της Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας: “Αυτό που πραγματικά λείπει από την μεγάλη πόλη της Θεσσαλονίκης είναι η προοπτική για τους νέους. Είμαστε απόλυτα ικανοί να δημιουργήσουμε εδώ στον τόπο μας, αλλά ένα μαύρο κατεστημένο ωθεί τις νέες και τους νέους στο ξερίζωμα και στην φυγή. Με ενοχλεί να βλέπω τους υπεύθυνους της τοπικής πολιτικής να σηκώνουν τους ώμους από αδιαφορία και παραίτηση. Έχω την πεποίθηση πως ουσιαστικές ευκαιρίες για εκπαίδευση, απασχόληση, επιχειρηματικότητα, δημιουργία και στήριξη μπορούν να ξεκλειδωθούν – αρκεί να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”!

Σε δήλωσή του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Νασιούλας, καλωσορίζει την υποψηφιότητα του Φαίδωνα Κακαγιάννη και σημειώνει: “Ο Φαίδων αναδείχθηκε σε μια αναγνωρίσιμη και δημοφιλή παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ και διακρίνεται για την επαγγελματική του δημιουργικότητα στον χώρο των υπηρεσιών επικοινωνίας και υγείας. Νομίζω πως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νέου, που ανοίγει τα φτερά του εδώ στην Θεσσαλονίκη και ως τέτοιο ενθαρρύνει τις νέες και τους νέους της πόλης μας στην δημιουργία, την κινητοποίηση και τον οραματισμό. Ο Φαίδων Κακαγιάννης θα προσφέρει πολλά στον Δήμο και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης”.

Από την εφημερίδα aristeia

Φαίδων Κακαγιάννης: Από το μόντελινγκ, στην πολιτική

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.