ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ

Γρεβενιώτης ο νέος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από deskatinews

Μπορεί να μην κατάφερε την επανεκλογή του στον Δήμο Δέλτα ο νυν δήμαρχος της περιοχής Ευθύμιος Φωτόπουλος, ωστόσο θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ο κ. Φωτόπουλος θα αντικαταστήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 τον Θωμά Ψαρρά. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και αποκαλύπτοντας τον νέο Γ.Γ.Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με την επιλογή Φωτόπουλου για την θέση πως «…καταλήξαμε εδώ και κάποιες μέρες θα είναι ο Μίμης ο Φωτόπουλος, ένας εξαιρετικός αυτοδιοικητικός, με πολλή μεγάλη εμπειρία στη Νομαρχεία, στην Περιφέρεια, στον δήμο Δέλτα».

*** Ο Ευθύμιος Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Γρεβενά στις 29 Ιανουαρίου 1959. Από το 1983 είναι μόνιμος κάτοικος Ανατολικού Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και εργάστηκε ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μιλά Αγγλικά και Σέρβικα. Με τη σύζυγό του Ελένη Παναγιώτου, νηπιαγωγό, έχουν δύο κόρες, την Ιωάννα και τη Δήμητρα. Είναι Δήμαρχος Δέλτα από την 1/9/2014 (εξελέγη στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014). Πολιτική δράση Δήμαρχος Δέλτα από 1/9/2014 Μέλος Επιτροπής Παιδείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Μέλος δ.σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) Μέλος δ.σ. Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) Μέλος δ.σ. του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) Μέλος δ.σ. του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) Πολιτική διαδρομή Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας από 1/1/ 2011 έως 31/12/2012 Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας από 7/6/2011 έως 31/12/2012 Αντινομάρχης Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Υποδομών Νομαρχίας Θεσσαλονίκης από 1/1/2010 έως 31/12/2010 Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιχείρησης Θεσσαλονίκης Ν.Ε.Θ. ΑΕ έως 31/12/2009

Πηγή: e-grevena.com

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.