ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή στη Λαϊκή Αγορά και σε εμπορικά καταστήματα των Γρεβενών.

Γράφτηκε από deskatinews


Το πρωϊ της Παρασκευής 28ηης Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής κ Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά των Γρεβενών.
Οι Λαϊκές Αγορές αποτελούν ζωντανά κύτταρα του οικονομικού κύκλου με τη συμμετοχή παραγωγών και εμπόρων , οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους στους πολίτες. Η στήριξη αυτών των αγορών από την πολιτεία είναι αναγκαία για να συνεχίσουν να λειτουργούν ως χώροι αγοραπωλησίας δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθεύονται τοπικά, καλής ποιότητας, φρέσκα και χαμηλής τιμής προϊόντα.


Στη συνέχεια επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συμφώνησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και η αγορά γενικότερα δηλώνοντας ότι απαιτούνται κίνητρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού, εμπορικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.