ΔΕΣΚΑΤΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λ Χατζηζησης για τραπ Πειραιως Είναι λάθος να συμβιβαζόμαστε με την δεδομένη ταλαιπωρία των συμπολιτώνΕίναι λάθος να συμβιβαζόμαστε με την δεδομένη ταλαιπωρία των συμπολιτών

Γράφτηκε από deskatinews

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου του Δήμου Δεσκάτης και του Βουλευτή του ν. Γρεβενών το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Δεσκάτη θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη!!!!!
Είναι απαράδεκτο να δείχνουμε ευχαριστημένοι σε μια τέτοια εξέλιξη.
Είναι λάθος να γίνεται δεκτό κάτι που στην πράξη δεν θα λειτουργήσει.
Είναι λάθος να συμβιβαζόμαστε με την δεδομένη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και την δημιουργία υπέρμετρων καταστάσεων συνωστισμού σε καιρό πανδημίας εν όψη του γνωστού Δεσκατιώτικου Χειμώνα.
Η πόλη της Δεσκάτης είναι έδρα του ομώνυμου Δήμου Δεσκάτης. Η Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς θα πρέπει σοβαρά να το λάβει υπόψη αυτό και να διατηρήσει το κατάστημα ως έχει.
Όπως πολλαπλώς αναλύθηκε και με πολλά επιχειρήματα τεκμηριώθηκε, η διοίκηση της τράπεζας έχει υποχρέωση να διατηρήσει το κατάστημα ανοιχτό σε καθημερινή βάση προς όφελος της εξυπηρέτησης των πελατών της και της σωστής εργασίας των εργαζομένων της. Διαφορετικά η αγορά και η κοινωνία γενικότερα θα αντιδράσουν δεόντως………..

ΛΑΜΠΡΟΣ Ι. ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.