ΔΕΣΚΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα δημάρχου Κορδιλα Δ. για τις πανελλαδικές εξετασεις

Γράφτηκε από deskatinews

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Δεσκάτης που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η επίτευξη των στόχων σας αποτελεί επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών σας για να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο ζωής που ανοίγεται μπροστά σας.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης τόσο στις οικογένειες που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους και στήριξαν την όλη διαδικασία της προετοιμασίας τους, όσο και στους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι με μεθοδικότητα στάθηκαν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στη δύσκολη αυτή πορεία .
Τέλος, να συγχαρώ τα παιδιά εκείνα που αγωνίστηκαν και δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ για την εκπλήρωση των στόχων σας. Με πείσμα, αγωνιστικότητα, επίμονη και υπομονή μπορείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καλό ξεκίνημα με υγεία και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.