ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ

περιοδεια ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από deskatinews

Την Παρασκευή Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ περιόδευσε στους χώρους της λαικής αγοράς και του κέντρου της πόλης. Συνομίλησε με παραγωγούς, πολίτες και επαγγελματίες.
Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση του κόσμου για το πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΌΡΘΙΟΙ» που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και αφορά στις προτάσεις για την ομαλή έξοδο από την υγειονομική κρίση.
Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και αναγκαίο σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο.
Ένα πρόγραμμα συνολικού ύψους δημοσιονομικής επέκτασης 13 δις ευρώ που απευθύνεται στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις, στους αγρότες, στην υγεία, στον τουρισμό και την εστίαση.
Στον πυρήνα της λογικής του προγράμματος είναι ενίσχυση της ζήτησης, μέσω της στήριξης των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων και της προσφοράς, μέσω της στήριξης των επιχειρήσεων και της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών.
Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο επωφελούνται ταυτόχρονα και οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις, συγκρατείται η ύφεση έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα γρήγορής ανάκαμψης για όλους.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.