ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ

σεμινάριο Πιστοποίησης Συλλέκτη Αυτοφυών Μανιταριών

Γράφτηκε από deskatinews

Το Επιμελητήριο Γρεβενών σε συνεργασία με το Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης – ΔΙ.ΦΟ.Π. καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, επαγγελματία να δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο Πιστοποίησης Συλλέκτη Αυτοφυών Μανιταριών.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερομένους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που συλλέγουν, επεξεργάζονται, τυποποιούν και εμπορεύονται αυτοφυή μανιτάρια ή προϊόντα που περιέχουν μανιτάρια.

Η συλλογή άγριων μανιταριών ήταν πάντα μια εμπειρία που συγκέντρωνε το ενδιαφέρον επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών του κλάδου. Μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο επάγγελμα στηρίζεται στην προϋπάρχουσα γνώση που συνήθως μεταφέρεται πρακτικά και προφορικά από τους πιο έμπειρους.
Αποτελεί λοιπόν βασική ανάγκη η επαγγελματική δραστηριότητα του συλλέκτη αυτοφυών μανιταριών να διασφαλιστεί με μια ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση ώστε να πιστοποιηθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητές του μέσα από τις αξιόπιστες διαδικασίες πιστοποίησης προσώπων κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024.
Η Παρούσα δράση έρχεται να συμπληρώσει αυτό το κενό, με την δημιουργία του πλαισίου κατάρτισης και πιστοποίησης της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από το Επιμελητήριο Γρεβενών έως 31/01/2020 στις 13:00 μ.μ. και στα email:1) ebegreve@grevenanet.gr και 2) aglezakou@uhc.gr.

Στις αιτήσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας .

Εισηγητές Σεμιναρίου:

 1. Κωνσταντινίδης Γεώργιος ( Πρόεδρος Μανιταρόφιλων Ελλάδας-Παιδαγωγός –Συγγραφέας )
 2. Ηλίας Πολέμης (Επιστημονικός Συνεργάτης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών )

Η Εκπαίδευση και οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο Γρεβενών.

Το κόστος του σεμιναρίου και της πιστοποίησης ανέρχεται στα 250 €.

Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Γρεβενών τηλ.: 2462085501
                                                    O Πρόεδρος
                                                     Νικόλαος Ράμμος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Σχήμα Πιστοποίησης: Συλλέκτης Αυτοφυών Μανιταριών
Ονομα/Επώνυμο:

Στοιχεία εταιρείας (επωνυμία,τηλέφωνα,e mail) :

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Παρατηρήσεις:

Ο AITΩΝ

Ημερομηνία: / / 20

Ο φορέας δεσμεύεται ότι:

 1. Εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που τηρεί στα αρχεία της. Όλα τα προσωπικά δεδομένα διαχειρίζονται σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.