ΔΕΣΚΑΤΗ

Την κήρυξη του Δήμου Δεσκάτης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω των ζημιών από τον σεισμό της Ελάσσονας, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης

Γράφτηκε από deskatinews

Την κήρυξη του Δήμου Δεσκάτης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, για την αντιμετώπιση των συνεπειών που είχε στην περιοχή ο μεγάλος σεισμός της Ελασσόνας, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, με απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 26/3.

Η απόφαση αναφέρει:

«Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δεσκάτης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε την 3-3-2021 και των επαναλαμβανόμενων ισχυρών  μετασεισμών που ακολούθησαν στην περιοχή της Ελασσόνας της ΠΕ Λάρισας. Η εν λόγω απόφαση θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου (03-03-2021 και για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 03 Σεπτεμβρίου 2021 . Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει ,δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Σχετικά με τον αρθρογράφο

deskatinews

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.